ja mám presne na tom istom mieste, ale menší škrabanec no viac nad sebou čiže hrubší, ked som sa vyhýňal magorovi čo zaparkoval jak king tak som to oškrel o vyvíšený obrubník a o dva týždne ma na to miesto nabral favorit, ale bočnou gumou takže to hádam pojde dole, a už radšej neriešim neni to až tak vidno tak radšej nechávam tak
Keď Ťa na to isté miesto nabúral favorit tak to si mohol byť rád nie, od čoho je povinné ručenie?
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
angelo nechyba ti v sume jedna nula ? za 6 tisic ti to akurat nalakuju ....teda aspon u nas....ja som mal vo fakture ze len priprava na lak 100 euro, material dalsich 100 + este robota.......ale mozno mate v HA ine ceny
To je Zvolenský servis , no uvidíme v pondelok tam idem ,dnes som bol na obhliadke a napísal mi tam sumu 433 Eur vrátane toho svetla. Ja že si to svetlo necham keby nahodou a ten obhliadač ho brutalne škrabol klúčom vraj sa bude meniť tak ho musí označiť Len tak mimochodom odfotil si aj pneu ,že či sedia podla TP
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
Tak včera večer som si bol vyzdvihnúť u Keyovho ujka krpca.. čiže už ho mám opravené Touto cestou ďakujem Keyovi, že mi dohodil opravu Fotku nemám, lebo prší a prší..