Chcel by som si kupiť hodinky ,ale mam problem . Model som si už vybral ,ale ani za svet sa neviem rozhodnúť ktorú farbu . Tak ak sa vam bude chcieť ,tak mi napíšte ktoré sa vam viac pozdavaju modré ? alebo červené? Díky za nazory.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Keď už casio tak prosím nie edifice ona to je nejaka pod značka myslím, neskúšal si rozmýšlať nad nejakými swiss made hodinkami ala swatch, tissot, victorinox army a pod? Ja osobne mám napríklad teraz hodinky swatch na ktoré som prešiel po hodinkách casio a zdajú sa mi lepšie aj keď je to možno iba subjektívny pocit pretože čas ukazovali dobre obidvoje.
S tých dvoch farieb čo sú na výber sa mi pozdávajú viacej červené
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
Tak nakoniec som tie Casio dikitálky neobjednal, išiel som ešte popozerať do obchodou a tam som si len tak zo zvedavosti vyskúšal na ruku Festiny a bolo rozhodnuté .Síce sú raz tak drahé ale iné som už potom nechcel. Dnes som ich objednal, len to ma jednu chybu, že ich uvidím až 24. Ale už sa to kráti.