Kufor máš podľa mňa celkom zaujímavý. Ja mám napríklad len klasiku 4x repro v dverách + jedna tuba v kufri a na značku rádia sa ani nepýtaj mne to však momentálne stačí, takže si na tom narozdiel odomňa myslím veľmi dobre.
Ja som tiež činžiakový tak to poznám. Si tú prácu treba len správne rozvrhnúť a všetko pojde.
Keď som mal ešte favorita tak som ráno vstal išel z druhého favorita vymontovať asi tak 98% interiéru hlavne kvôli tomu, že bol čierny. S mojím Favoritom plným interiéru s druhého favorita som prišiel pred činžiak. novy interier išiel von z auta, stary interier išiel von z auta a novy interier zase do auta už ale tam kam mal ísť. A dalo sa to pekne zvládnuť za jeden deň, základ bol naštudovať si servisný manuál podľa ktorého som vedel kde je koľko skrutiek. Takže som viacmenej vedel ako na to. Na clio II tu myslím servisný manuál bol, treba ho pohľadať alebo popýtať. na druhú stranu kto nič nerobí nič nepokazí ale keby sme nikto nič nerobili tak neexistuju tuningove autíčka, plnili by sme ďalej 5 ročnice a podobne takže podľa mňa je treba niečím začať obohacuje to ducha a malo by to šetriť peniaze.
a vitaj v klube