Štv 15. Okt 2009 22:46:14
záleži od výbavy PATO , internet sa čekuje neboj povinne každy večer od dnes , ale mám pocit , že to bude podomový predaj kamarát kamaratovi atd , ale tým pádom by to ostalo asi v okrese lebo vyzera to na tunajšich žolikov a ked to bude robiť niekomu dobre tuc tuc tak sa na to pojdeme mrknuť atd... ale myslim že sa treba zmieriť s tým , bo vieš ak to budu nejaky ostrý chlapci asi by som im dal pokoj , bo som trocha zmetený s tej krádeže neviem presne definovať o koho sa jedna kedže išiel iba po hudbe , rozbil okná obidve bočne , predné repraky ktore boli vymontovane neukradol pretože vyzerali lacno pritom to boli morel tempo len to nemali napísane vyrazne , autoradio zobral usb odzadu zapojene s neho vytiahol a hodil do auta , káble od zosikov vyšroboval , ostatne urezal a dalo mu to prácu bo lukino tam má 50 mm.... proste macky čo sa nedaju len tak , drevena podlaha n amieru zo zosikom a podlahovým kobercom komplet , basak s bednou ovaly s platom utrhnutý dalši zosik zo zadnej lavice, kapacitor vyšrobovany s držiakov a držiaky nechal , ťažko povedať či to bol znalec alebo mal štastie atd , som s toho zmätený a na pochybach na najosvetlenejšom parkovisku v modre, s kríža stanica mestkých policajtov , pred obchodným domom billa pod lukášovimi oknami medzi 4:00 až 6:00 čo je dosť riskatne bo okolo štvrtej došiel lukašov sused a rano sa čudoval , bo hovoril že vtedy bolo auto ešte Ok , má to vela otaznikov a štve ma že si to jednoducho niekto proste vzal a pri tom je to sice lukášov majetetok ale je to moj dobrý kamarat serie ma to proste i za neho furt , bo mohlo sa to tať i mne /može/
Kreuztage 2012 NEW PROJECTCLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji
CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané
CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation