mr.mike mi uz raz vysvetloval ekonomiku svojej jazdy,
ze? skus jej ju ozrejmit, nejde mi o to vas tu presviedcat ze vam to tolko a hnetolko nezere ci zere, ide mi o to ze pride na forum buduci zaujemca o clio Dci a kukne si : aaaa super spotreba 4 litre, ok tak sa ocitne auticko u neho doma, natankuje plnu a sup na cesty, prejde certovicu pojde dialnicou 130km/h tam to stoci na bansku bystricu prejde donovaly, pocka hodinu v zapchce v banskej da si krasnu jazdu po stiavnickych vrchoch a po rozdrbanej ceste sa spokojne vrati do brezna, cely nateseny ako super auticko si kupil namacka si na palubnom pocitaci priemernu spotrebu a tam ho caka krasny udaj 3.8 l/ 100km COOO? CIIII? berte to ze existuje svet aj za bratislovou a podobnimy rovinami ako su tam, potom vzniknu nedopatrenia a ohovaria a podobne, pisem to preto lebo mam skusenost ze prisiel za mnou kamarat ze si kupi 530d, taktiez bmw forum deklarovalo ze maju 7-8 litrikov na dialnici sa da aj za 5-6, chlapec stastny ma 200 koni a spotrebu 7 litrikov, no a co myslite kde je realita? 3.8 co, neberte to zle ale napiste spotrebu auta pri jazde bez setrenia plynu, nehovorim sportova jazda ale proste jazda bez sporenia a davania si pozor kolko to akurat zere.
Cest