chcel by som sa podelit s jednou neprijemnou skusenostou, mozno to pomoze niekomu aby sa tomu istemu vyhol.
v piatok som sa vydal na urad vyzbrojeny vsetkymi moznymi aj nemoznymi certifikatmi, prilohami, ziadostami, cely spokojny, ze budem mat zapisany novy rozmer diskov a pneu. ked uz som mal ziadost podanu a odchadzal som prec, zavolal mi pan uradnik, u ktoreho som ziadost podaval, a oznamil mi, ze mam neplatny certifikat
tak som sa tam vratil, a on mi zacal pred ocami mavat papierom, kde bol vytlaceny mail od veduceho. samozrejme, ked som si vypytal kopiu tejto verejne dostupnej informacie, ktoru maju "zverejnenu na stranke", tak odstrihol aj od koho mail bol, aj komu bol adresovany, keby nahodou.
v tomto maili bolo pisane o zruseni typoveho schvalenia K-00429-00 a vsetkych jeho rozsireni, vratane rozsirenia, ktore predlzovalo jeho platnost. zabavny fakt je, ze jeho platnost bola zrusena 10.4.2014, co je zaroven den, kedy koncilo predosle schvalenie, a teda toto rozsirenie si neuzilo ani den platnosti
po mensom divadielku sme sa popytali teda ci by sme sa mohli porozpravat s veducim. ale kedze sa jedna o pracu v statnej sprave a veduci bol urcite v praci od piatej rana, o pol druhej poobede uz bol prec. vraj "mohol odist aj na vajnorsku, ja neviem". zacal som chapat, preco su na vsetkych nastenkach oznamy o tom, aby mu ludia nenicili jeho sukromne vozidlo
ked mi vratil vsetky papiere, siel som naspat do kestlera, kde som certifikat dostal. tam samozrejme nikto netusil, ze je neplatny. typecek okamzite volal do ETOP wheels, chvilu daco rozoberali, popytal sa, pozistoval, a zistil, ze nove schvalenia este neboli odobrene ministerstvom. takze momentalne som v stadiu, kedy cakam na telefonat, ze uz mi vedia dat nove, platne, typove schvalenie
takze ak sa niekto v blizkej dobe chysta davat zapisovat kolesa, ak vam daju schvalenie K-00429-00, zacnite to riesit hned na mieste, usetrite si kopu nervov a zbytocny vylet na urad