clio is 4 years old or 56 months old or 245 weeks old or 1715 days old or 41189 hours old or 2471348 minutes old or 148280881 seconds old Was born on a Monday
Navstivilo 7statov
Chvilu sa plazilo chvilu lietalo.. dufam ze pojde minimalne este raz tolko
po troch tyzdnoch clio 1.6 zase pojazdne ,zacalo to uz pred mesiacom utrhol sa pletenec ktory sa prevaril za novy potom odisla baterka bez naznaku ze uplne tak ze ok ,ale ked mi odisla prevodovka a odjebalo diferak ktory zo sebou zobral poloos a spojku uz som mal dost takze zacal kolobeh zhanania a po preinvestovanych 750 e som si zase utvrdil ze frantici su fakt kokoti a poznam to auto zas ovela viac tot vso ked sa to v najblizsej dobe posere uz to len oblejem a zapalim
Pokial to bude mat kolesa alebo kozy,vzdy s tym budu problemy!!
niki66 píše:u nas v KE beha taky sportik strieborny s KE znackou
Tak dúfam že kúsok iný ako ten môj! Ale jeden z KE je aj na predaj, a láka ma, zvažujem že ho priateľke pridelím lebo ten môj sa jej v poslednej dobe nejak veľmi zapáčil a často chce šoférovať...
niki66 píše:samozrejme nie taky pekny ako tvoj, taky jedinecny len ty mas ale obracal som sa po nom stal za mnou, paci sa mi velmi tiez..
Milé ale to určite nie. Veľmi veľa je ich lepších, krajších a rýchlejších, ale tak snáď časom sa to o kúsok vylepší. A hlavne každému sa páči niečo iné, niekto je na sériu a niekto sa chce odlíšiť ako ja, ale až budúci rok začnem s úpravami, na zimu je škoda do toho investovať, hlavne keď to idem odstaviť...