sak to ze keby som to tam mal sezonu tak by som nosil tu reklamu so sebou stale.... dokonca aj napis clio co je na zadnom kufry bolo vidiet kde bol nalepeny ale ten uz je chvala bohu prec respektive aspon ho neregistrujem
Mas pici... Havarijna, kluc do ruk a ideme ... Mal som na kufri nalepku KN a nic mi po nej neostalo... A keby nahodou, Keyo ma sikovne ruky a business vzdy dobre padne... A ako som u vasa pisal - styl nieco stoji
Kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody...
havarijku uz nemam som ju zrusil mal som vysoku spoluucast a neplanoval som to niekam napalit .... aj ked skrabance na tom su uz poriadne ale to je zasa dan za to ze to stoji len tak na sidlisku..... na kolko by asi vysla taka nalepka ako mas na zadnom okne vo velkosti cca takej aby to prechadzalo cez obe bocne dvere??
Vašo a ty máš kajak alebo kanoe? som myslel, že jazdíš na singl kanoe šprinty aspoň podla lode čo si sem dával.
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
ono keď nevidíš dnu na sedačku tak to je ťažko rozoznať občas lebo tvarovo to je viacmenej rovnaké. a za to že to je kajak ti dávam na singl kanojke si len ničíš telo
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva