Petuska píše:Ked sa to niekomu paci, tak preco by to nemal posuvat dalej ? ale 100ludi 100chuti, pohoda Len si sa mohol vyjadrit uz v aprili, ked sem pridal svoje navrhy, ze ake pismo by sa viac hodilo... (mier )
súhlasím a dúfam, že miloss na mňa nezabudol taktiež ich chcem...
nezabudol som ale problem je v objednavkach.... musim dokoncit to dvojkove clio a potom dam aj tebe vyrobit uz mi vela nechyba natom v podstate je to na 90% hotove a na dvojke bude iny font
miloss píše:nezabudol som ale problem je v objednavkach.... musim dokoncit to dvojkove clio a potom dam aj tebe vyrobit uz mi vela nechyba natom v podstate je to na 90% hotove a na dvojke bude iny font
na dvojke bude iny font ako na trojke? som zvedavy ze ako to bude vyzerat
I saw the man who can change my destiny. He stood in the mirror.
Clio III - 1.5 DCI - Ninja Experiment Clio II - 1.5 DCI - Blue Sensation Clio I - 1.2 8v - Socialna Edicia
DanielS píše:preco treba mat tolko druhov nalepiek? som myslel ze ta co sme vybrali je dobra...
ja som robil na nalepkach uz len pre seba potom ako ste odsuhlasili tie vase, to ze niekto chcel aj tie moje tak som mu poslal (a ked bol o ne zaujem tak som ich capol aj do shopu aby si pripadny zaujemca mohol hned pozriet ceny a podobne)... viem ze font na trojke nieje dokonaly ale smelo moze konkurovat fontu na oficialnej nalepke pretoze ani ten nieje dokonaly tot moj nazor... dvojka bude mat iny font a v priebehu buduceho tyzdna by som ju chcel poslat chalanovy do vyroby...