Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
na tomto konkretnom nie ten som len viezol ale kajakujem na creekovke
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
a kam chodíš jazdiť? Inak aké to je so znížením keď máš také niečo na streche? Síce tebe to asi nijako nevadí, lebo ten kajak je krátky ja zas idem na víkend zobrať môj kajak tak snáď spravím fotku len sa bojím, že teda keď je to tvrdšie a môj kajak trocha labilnejší, tak že či sa mi nemôže zlomiť, ale asi nie...
teraz som bol týždeň v Bosne jazdiť, aké by to bolo zo znížením normále po dialnici 130 bezproblému a vypadá to viac cool Ak máš plastový kajak a dobre ho upevníš tak sa ti nemôže zlomiť len prepravou veď na divokej vode dostáva oveľa viacej zabrať než na streche
paráda na slovensku asi také nič nie je však? No hej ja mám sklolaminát sa mi zdá inak som si práve spomenul, že to bude prvýkrát čo budem mať kajak na aute, tak som zvedavý, lebo ja mám rýchlostný a ten má niečo cez tri metre sa mi zdá...
na slovensku nič také krásne čo sa dá jazdiť nie je ale máme moc vodných elektrární. So sklolaminátom skúsenosti nemám ale myslí, že keď to dobre upevníš a rozložíš váhu prípadne ešte keď dáš na priečniy penovú izoláciu na trubky na zmiernenie vibrácií a nebudeš autom zrovna driftovať tak by si nemal mať problém samotné auto sa nejako neprehne
Ja som raz robil splav na kanoe v dunakility ci ako sa to vola a bola to zabava. No a bol som na divokej vode v cunove a lipt.mik tiez raz. Ma to svoje caro, ale kanoe je lepsi relax ked je kludna voda. Len sa neprekotit
kludná voda je nuda a kopa pádlovania pre mna je relax napríklad toto:
smartmanik píše:vodári tak to musím niekedy na vode použiť
kludná voda je nuda a kopa pádlovania pre mna je relax napríklad toto:
hento zabijacké je pre teba relax áno? by som sa posral asi...inak dúfam, že to nevadí, že sme tak celkom OT, ale tak no zaujíma ma to heh...pre mňa je stále číslo jedna makačka a rýchlostná kanoistika aj keď som už tri roky poriadne v kajaku ani nebol...a si hovoril, že si s tým šiel 130? Si sa nebál, že to odletí?
jasné že to je relax, relaxujem hlavne hlavu a tam tak nejak všetko pustím z hlavy tam to bola max WW3 možno 3+ to bol kurz pre začiatočníkov kde bolo nejako viac vody ako normálne. tu by si sa asi pototo (mimochodom ja asi tiež)
Ale tak každý relaxuje inak a je mnoho spôsobov ako relaxovať. nebál som sa že to odletí keď to dobre priviažeš a máš dobré gurtňe tak to musí držať.
a áno sme totálne OT