na tých menších častiach ale na tom nárazníku mi to nejako rozbíja predok auta aspoň s tých fotiek to na mňa tak pôsobí v reále je to možno iné
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
treba kolesa nahodiť a ešte dáke vecí dolepiť - klud a niečo nalakovať atd všetko sa neda za jeden večer každopadne Vaso vie čo potrebuje a chce - rozhodol som sa mu v ramci možnosti pomocť a v lete pojdeme určite reprezentovať opäť za hranice
Kreuztage 2012 NEW PROJECT CLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation
Keyo69 píše:treba kolesa nahodiť a ešte dáke vecí dolepiť - klud a niečo nalakovať atd všetko sa neda za jeden večer každopadne Vaso vie čo potrebuje a chce - rozhodol som sa mu v ramci možnosti pomocť a v lete pojdeme určite reprezentovať opäť za hranice
za tie hranice sa plánujem pridať aj ja s grandtourom
Kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody...
ja mam dci a tych mojich 30 km do prace bolo tak ze pri tychto kosach sa mi motor zohrial po 15 km ale staci v meste chvilu stat na semaforom a nie ze klesne teplota ale aj otacky sa mi dvihnu tak to vychladne. Kurit to kuri, s tym nemam problem, ja to robim kvoli teplote motora, nech nechodim so studenym motorom.