ronal pre clio club sa uz malo volaco vyrabat... ale nejako sa to nedostalo na svetlo bozie... ja by som bol tiez velmi rad keby sa podarilo nieco pekne poriesit
miloss píše:ronal pre clio club sa uz malo volaco vyrabat... ale nejako sa to nedostalo na svetlo bozie... ja by som bol tiez velmi rad keby sa podarilo nieco pekne poriesit
ja som to minulu zimu navrhol aby sme nieco na jar / v lete spravili.. ale kedze sa do toho vsetci trhali ...
v mustang videu bol kazdy jeden mustang naozaj cukrik.. kolko takych cukrikov mame v klube?
I saw the man who can change my destiny. He stood in the mirror.
Clio III - 1.5 DCI - Ninja Experiment Clio II - 1.5 DCI - Blue Sensation Clio I - 1.2 8v - Socialna Edicia
miloss píše:ronal pre clio club sa uz malo volaco vyrabat... ale nejako sa to nedostalo na svetlo bozie... ja by som bol tiez velmi rad keby sa podarilo nieco pekne poriesit
ja som to minulu zimu navrhol aby sme nieco na jar / v lete spravili.. ale kedze sa do toho vsetci trhali ...
v mustang videu bol kazdy jeden mustang naozaj cukrik.. kolko takych cukrikov mame v klube?
ono uz sa tocilo na clio zraze v trnave ale bohuzial sa to niekde asi stratilo
ono uz sa tocilo na clio zraze v trnave ale bohuzial sa to niekde asi stratilo
jaaaj, ty si myslel to tohoto rocne video
ja som myslel urobit video taky dynamicke ako mali tie mustangy :
I saw the man who can change my destiny. He stood in the mirror.
Clio III - 1.5 DCI - Ninja Experiment Clio II - 1.5 DCI - Blue Sensation Clio I - 1.2 8v - Socialna Edicia
ja som myslel urobit video taky dynamicke ako mali tie mustangy : [/quote] ano to minulo rocne ale som za spachat aj tohtorocne len aby sme sa uz mali cim pysit sa
Cico.. čakáš, že sa ti tu tí dotyční priznajú, že to bola len úbohá zámienka, aby sa len pre zahnanie nudy povozili na autách. Nebuď naivný. Keď chceš mať kvalitné videjko svojho Clia, tak sa budeš musieť obrátiť na niekoho iného.. tu v tzv. klube sa nikoho nedočkáš. Prepáč mi moju, možno, paranoju, ale nemá to význam.