pekne pekne.... bol som v tom ze tieto auta mali kolesa aspon teda zadne schovane v blatniku... asi si to pletiem s citroenom... inak to zbku vyzeralo smiesme ze ake vysoke ale paradicka zrenovovat take auticko
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
RSjabber píše:ja sa v nom aj dnes vyvazam, a sedenie mi pride luxusnejsie ako vo vela dnesnych autach
To mas asi tuning upravu, co ja sa pamatam tak bocne vedenie sedadiel skoro ziadne, spolujazdec sa chyta v zatacke vsetkeho:-), podvozok sportovy od vyroby. Pri 40zaradis 4ku a potom je uz len na tebe kolko znesies hluku. Ale pravda ze aj 3ke trha asfalt pri 7 rocnych pneu.
karol píše: To mas asi tuning upravu, co ja sa pamatam tak bocne vedenie sedadiel skoro ziadne, spolujazdec sa chyta v zatacke vsetkeho:-), podvozok sportovy od vyroby. Pri 40zaradis 4ku a potom je uz len na tebe kolko znesies hluku. Ale pravda ze aj 3ke trha asfalt pri 7 rocnych pneu.
ano motor po komplet generalke, mierna uprava, sedacky s wartburga. Ma to nieco do seba ked v 110 predbiehas bavorak, alebo hore certovicou porsche cayenne