kto pozna toto clio ?? brazdi ulice Bratislavy a spz ma BA !! videla som ho v Brne na Reno Car a raz aj v BA ale islo oproti mne ... Preco este nieje v clube ???
Myslím že by som ho vedel nejako dotiahnúť do nášho clubu On pracuje v Renaulte Istros v BA. Je to 1.6 16V pôvodne bola čierna metalíza. On chodí s majiteľovou dcérou z Renault Kestleru kde robí môj foter
Brano178 píše:Myslím že by som ho vedel nejako dotiahnúť do nášho clubu On pracuje v Renaulte Istros v BA. Je to 1.6 16V pôvodne bola čierna metalíza. On chodí s majiteľovou dcérou z Renault Kestleru kde robí môj foter
Nevyzeralo to Clio v roku 2005 na autosalone v BA takto?
Nie je to bohvieaká fotka, lebo to bolo fotené mobilom.
No práve toto by ma zaujímalo čo je s týmto Cliom Pôvodný majiteľ bol z Malaciek. Potom to kúpil nejaký Blavák a teraz neviem kde to je. Ale toto Clio som nemal na mysli. A aj to Radove Clio čo je na tej fotke hned vedľa toho čierneho s tou bielou perleťou tiež by ma zaujímalo kde sa nachádza
Brano178 píše:No práve toto by ma zaujímalo čo je s týmto Cliom Pôvodný majiteľ bol z Malaciek. Potom to kúpil nejaký Blavák a teraz neviem kde to je. Ale toto Clio som nemal na mysli. A aj to Radove Clio čo je na tej fotke hned vedľa toho čierneho s tou bielou perleťou tiež by ma zaujímalo kde sa nachádza
Presne.. to čierne bolo z Malaciek. Už viac som ich nevidel, ani jedno. Škoda
Nebyť tohto Clia, ktoré pred takými 10-timi rokmi brunčávalo pod mojim balkónom, nemám doteraz žiadne Clio. To autíčko som poznal od novoty a keď pred asi 4-mi rokmi nadobudol takú podobu aká je na týchto fotkách, som chvíľku čumel na ňho v garáži Speedycars.. taký malý zážitok Pravdou však je, že majiteľa som nikdy nespoznal.
A teraz rozmýšľam, že pAtt sa moc nepoteší, že v sekcii VT sa nachádzajú fotky skutočných áut. Ak ho môžem požiadať a je to možné, nech tie fotky presunie do vhodnejšieho oddelenia.. inak sa ospravedlňujem.
fishmaart píše:A teraz rozmýšľam, že pAtt sa moc nepoteší, že v sekcii VT sa nachádzajú fotky skutočných áut. Ak ho môžem požiadať a je to možné, nech tie fotky presunie do vhodnejšieho oddelenia.. inak sa ospravedlňujem.
myslim ze sa hnevat nebude a ked tak upravime nazov prispevku btw.to clio mi je zname tusim som ho videl este nie v tejto podobe aj v AT-magu...inac velmi pekny kusok RESPECT