takze som akurat dosiel domov, bol som predsa len v tempuse pozriet ci nahodou, a sestra bola popytat chlapa ci sa neda spravit testovacia, ten povedal ze chvilku mame pockat...potom zavolal mna podpisat papiere a vraj sa da len na Laguna Coupe 3.0 LS Monaco GP tak som povedal ze dooobre no
nasackovali sme sa dnu vsetci 4ja ja za volant a sli sme, zakruty, rovinky, no zazitok...co to auto dokaze s tym podvozkom, zakruta pre neho nic neznamena, volantom som pomaly ani nepohol, a pri 150ke ked to das na podlahu, to proste citis ako to zrychly...zo 60km/h na podlahu som mal pocit akokeby chcelo hrabat ;D je pravda ze trva nieco do sekundy kym to zareaguje pedal na podlahe, ale potom ludia je to riadna krava ;DDD je to tichucke, ani nepocut, odpor vzduchu nic, pohodlne, a brzdy som vyskusal tiez kedze jeden na vypadovke nevie co to znamena ze ked obehne kamion tak sa radim do praveho ;D kokoz ale stiahlo mi ritku
ked som zistil ze to do praveho neposunie a musel som zo 180tky zabrzdit na 90tku a predtym som tuto moznost neskusal, zapiskali trosku kolieska tesne pred koncom ;DDD ale ustali sme to az na sestru s frajerom v zadu, ti boli inak spoteni ;D ja dufam a prajem kazdemu takyto zazitok, mna mrzi ze megan nebol k dispozicii, urcite je to vacsia pecka, to povedal aj typek od vedla, ale komfort ide bokom ;D no a ze clio ako do 170ky to puci nehorazne a potom ze trosku lenivejsie je...ale koho by to trapilo ;DDD