Ochytil som takuto 1.6 clio2 ph3 pod oknom v praci. Celkom pekna bola, skoda ze stal v zakaze (co je inac uplne bezne), ibaze prave jemu dali pokutu, ale iba 10ecok ked som dobre videl cize asi nejaky iniciatvny dochodca telefonoval....
no spytal som sa jej na to, ze je to fotomontaz, ale tak co ja viem...podla mna sa skor hanbi, ze som jej uvidel jej "kamaratku" ale tak nema sa zaco hanbit si myslim
Ochytil som takuto 1.6 clio2 ph3 pod oknom v praci. Celkom pekna bola, skoda ze stal v zakaze (co je inac uplne bezne), ibaze prave jemu dali pokutu, ale iba 10ecok ked som dobre videl cize asi nejaky iniciatvny dochodca telefonoval....
VAS0 píše:no spytal som sa jej na to, ze je to fotomontaz, ale tak co ja viem...podla mna sa skor hanbi, ze som jej uvidel jej "kamaratku" ale tak nema sa zaco hanbit si myslim
..tak tazko povedat..ono je pravda ze toto by bolo uz az moc odvazne si dovolit byt hosteskou na autosalone dole bez a urcite si bola vedoma ze nastupuje a vystupuje s tych aut...tiez bych sa priklonil k tomu ze to je sikovne urobena fotomontaz
VAS0 píše:no spytal som sa jej na to, ze je to fotomontaz, ale tak co ja viem...podla mna sa skor hanbi, ze som jej uvidel jej "kamaratku" ale tak nema sa zaco hanbit si myslim
Mám kamarátov čo ju tiež poznajú osobne a vraj je to z zabijakcasu(bodka)sk ... sú tam aj iné takto upravené babenky vraj z autosalonov, ale neviem no... o Nikole som si toho dosť prečítal čo na nete popísala a celkom by som tomu aj veril žeby to mohol byť real