Tá baba to clio už zabila.. normálne sa na to auto nemôžem pozerať, keď ho míňam. Clioooo.. ale to auto si tuším predával neumyté, tak si asi panička myslela, že také má byť stále
to nie je pravda Fish. to auto bolo v super stave, ale cakam, ze ked prezuje na letne tak spravi lestenku a budem este aj ja plakat... sa mi normalne o nom snivalo, ze tam uz menil nejak veci atd.. fnuk
už len poriadne naložiť na tú strechu a budeš ešte nižšie
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
heh a ked som pocul vcera ze na ukrajine stoji skoro 100oktonovy 26korun mal som dost a vraj celkom kvalitka to je nic hrozne jeden doktor od nas z prace tankuje raz za cas
Prepáčte, potrebujete vôbec toto auto?NIE, Ale chcem ho...
Si myslím, že sú to všetko iba fámy o benzínkach obchodných reťazcov, lebo najlepšie hodnoty máva klasická nafta/benzín na pumpách s veľkým obratom Nestihne sa "rozkladať" v nádrži. Niekde som mal vygoogledný článok o teste náft z viacerých púmp v Bratislave a Shell s V-Power Dieslom mal vďaka "rozkladajúcim" sa bio zložkám nedobré výsledky. Lacnejšie pumpy s veľkým obratom na tom boli omnoho lepšie. Pri benzíne to možno bude podobné. Moje Clio min. 60tis KM nabehalo na N98 z Metra a je max. vporiadku. Santa Fe detto, aj keď od predvčera som ho jebol na LPG, lebo to už bolo neúnosné.