Sob 18. Dec 2010 22:19:04
uprimne sa nepačila ani mne - ale ked je to zrazu tvoje auto a tešiš sa dobrej kupe-vybave km a potom si to cele daš dokopy a prevezeš sa a citiš že ta koncepcia je niekde inde tak sa ti začne pačiť a ešte nemám špz a už som vrazil okolo 500 eur len do upravy aby vyzeralo krajšie - tonovacie folie aby ladili svetla ledkove , bočne lišty sport , plasty vo farbe auta a komplet volant zo sportu -ten bol najdrajši ale počas uprav som pochopil odkial treba začať a volant sa stal najdoležitejšiou vecou pre upravu pre mna ako majitela a šofera - odporučam -hrubši veniec a perforovana koža robia vela a trojka ma vychytane muchy čo na dvojke zlobili , plus kupil som ho i preto, že kupiť opäť dvojku som už naozaj nechcel a clio club som nechcel zradiť -opustiť -neboj ukažem vám čo sa da s nou urobiť ale nebudem to prehanať na hranie mám ine clio
a doleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee až ked budu tabule a užijem si chvilu pohodlnu seriu a už som pokukal čo tam supnem klud
Kreuztage 2012 NEW PROJECTCLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji
CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané
CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation