noooo krasne kusky.... ale najviac sa mi páči to tvoje modré neviem prečo ale to je uplne brutalitka.... fakt sa mi velmi lubi všetko co si na nom robil mu velmi pristane aj tie čierne elektrony aj ta cierna koža k tej peknej modrej no parada fakt klobuk dolu
PK včera až dodnes - zraz super s pohodovej neplanivanej večernej mini spanilej jazdy s policajným doprovodom - jeden s vás nemal PZ kde je /kua ten tu už neni / doklady , lekarničku vestu xenony su v TP kolesa - ja mám techničák doma ups - to čo je no elektronicky TP - ufff
to su take vynatky atmosferi ktorá nastala ked nás odstavili policajty pred mojou babkou
a zrazová týmová práca - pár aut zbroji na zaver sezony novinky
Kreuztage 2012 NEW PROJECT CLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation
no keyo poviem ti mas fakt paradny talent.... nadherne auta od teba odchadzaju... pozeral som si niektore projekty ale fakt klobuk dolu... tento klub musi byt strasne hrdy na teba... ...rozmýšlam nad nejakou tou upravou mojho clia a chcel by som sa ta popytat na rozne veci a tvoje nazory ale to by som si vedel s tebou lepšie prejst v trnave ak prideš(takto to vyzera na dlho a treba to aj trochu vidiet)... zatial len tak informativne a potom sa uvidi co a ako
mike nezavadzaj - je to u mojej babky a moje new auto je požičane od mami pretože všetky tri su skovane za branou ako i michalusove tam bolo a všetky rozobrate
ale ked dotiahneme ešte pár detailov tak na zraz v TT dojde najsilnejší okres v plnom novom šate
Kreuztage 2012 NEW PROJECT CLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation