Pia 18. Jún 2010 13:18:46
Dnes som bol na DI. Kedze pri kazdom okienku bolo koooopec ludi a mne sa necehcelo vystat poradie, kedze som chcel len info co budem potrebovat aby som si mohol vybavit tu karticku. Tak som si vytipoval jedno okienko, kde bol chlapik a dlho vyberal veci z tasky.
Nabehol som na drzofku ku okienku, ze chcem info o novom TP (karticke). Zenska ma hned upozornila, ze to nie je nutne a ja som jej odpovedal, ze ja mam zaujem o tu malu plastovu karticku. Pokial chlapik lovil dokumenty zenska spustila potrebujete poistenie biela karticka co mam prefotene vypisana ziadost bla bla bla a zavalila ze nech si nachystam potom 12€. Tu som zostal zaskocen a dalej som sa k slovu nedostal lebo chlapik uz nasiel vsetky doklady a uz ich pchal panicke v okienku. Zostal som s tohoto zaskoceny lebo som si myslel, ze to bude stat 6 €. Ako pisem uz som to dalej nemal ako zistit preco odomna chcela 12 euro grosov. Ak ste niekto toto vybavovali dajte vediet kolko chceli za tu srandovnu plastovu karticku. Snazil som sa na internete pozeriet nasiel som iba jednu stranku, kde sa prave pise ze by to malo stat 6€. Tak som sa odobral a siel spat do prace.
Clio Grandtour - Expression 1.2 TCe, 74kW, r.v.2009