ahojte chalosi, takze tento tyzden prislo rozhodnute po dlhych vahaniach, bohuzial neviem posudit ci dobre pre clio alebo nie, kazdopadne sa clio stava plnohodnotnym daily carom, a vsetky upravy sa uz dnesnym dnom na nom skoncili, v garazi mi stoji uz 325i cabrio E30 a ten sa bude cuckat muckat.
Dovod? jednoduchy, na cliu som jazdil denne, predvcerom mi usla rucka a dal som cumak kamaratovi do auta, auto stalo v kopci a grvitacia premohla brzdu, ale k veci : auto som sa snazil vyladit podla poziadaviek mojho ega, no kazda uprava stala vela bolesti na slovenskych cestach, najazdim velmi vela km na to aby sa mi to oplatilo stale a stale lakovat opravovat upravovat, tak som sa rozhodol si kupit hracku do garaze pretoze nic nedokazem robit. Clio ostane v dnesnej podobe.
Len pre ukazku, nechcem tu burcovat cliakov, ale som rovnako cliak ako aj E30 kar, a s rukou na srdci asi mozem prehlasit ze z BMW zijem dlhsie a mam na tie auta trosku iny nazor no nic nemeni na tom ze clio super povoz za malo penazi.
Foto cabria : ( jedna sa o 325i cabrio, 86, novy lak, strecha, brzdy, weitec podvozok, bez hrdze, okrem toho musim popracovat na motore a prevodovke - to je kasa )