clioooo píše:v aute nie, vlaste len na you tube, ani tento styl nemusim ale toto ma dostalo... akoze dobry text, ma tohlavu patu a urcite pozriem aj Film...
No Cico.. žeby si bol ten nejaký týpek z linčianskej? Snáď nie si z tej večnej tmy na Coburgovej Včera mi jeden kamarát z HC vravel, že ako počul cigánčatá revať, že Rytmus je ich bratránec!
mno 3 roky som bol v DE a Bushido nie je moj idol..... ani rytmus.... ale bushido to ukazal v textoch filme ktory si rad pozriem.ked bude na slovensku tolko cudzincov ako je v de tak pochopime o com spieval.... zatial sa to deli iba na slovakov madarov a ciernych. ale je to o niecom inom.... a jazli ano fuer immer jung som daval o par stranok dozadu... aj Karel Gott bol pri premiere filmu. chcmes si ho pozriet aj ked nieviem kde ho zozeniem najdem ho na nete proste... joujou..
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
Keby chcel niekto toho armina do auta tak treba hladať toto: Zoo Brasil feat. Leah u You Can Have It All (George Acosta remix)
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
To mne skoro každé CD.. predtým som tam zodieral PANTERU - Vulgar Display of Power A predtým CODE - Resplendent Grotesque a taaaaak. Sem tam raz do roka tam šupnem PRODIGY Ale taký dobrý metalík tam musí byť jednoznačne _\oo/