a co dostanem od auticka ja? ved sa onho pekne staram zasluzim si. nie? ale nie uz je objednana riadiaca paka pre bracha.. moje bude musiet pockat... dakkujem Angelovi za spolupracu
Moje půjde komplet na kuchání Nové blatníky (zadní i přední), podběhy, prahy, generálka přední nápravy (brzdy, poloosy, silentbloky, příčky atd.), komplet nový interiér (nové střesní tapecí, koberec, sportovní sedačky a nějaké to lakování) a samožřejmě serviska.
Clio.e-blog.cz Webové stránky věnované vozu Renault Clio
juridzy píše:Moje půjde komplet na kuchání Nové blatníky (zadní i přední), podběhy, prahy, generálka přední nápravy (brzdy, poloosy, silentbloky, příčky atd.), komplet nový interiér (nové střesní tapecí, koberec, sportovní sedačky a nějaké to lakování) a samožřejmě serviska.
Tak máš čo robyť! Daj potom foto ako prebiahala výmena Držíme palce nech sa darí!!
moje dostane prasiatko do ktoreho budem hadzat eurace na komplet podvozok na ktory sa chystam na jar, ramena, silnebloky, capy, ulozenia tlmicov a komplet kit KW, takze vianoce budu len o keramike
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva