- Meno: Laco
- Auto: clio II 1,4 16V
Nazdar cliáčky a cliáci, máme také obdobie po sviatkoch medzi sviatkami pred sviatkami alebo ako chcete no a človek buď oddychuje alebo pracuje alebo robí čo mu je blízke. Kedže ja dovolenkujem a mám trochu voľno tak je aj čas navštíviť rodinu a veci podobné tomuto obdobiu...ale aby som sa dostal k veci čo chcem vyjadriť v tomto blogu. Stala sa mi takáto vec nebudem vytvárať new topic v technickej sekcii lebo riešiť to nepotrebujem ale chcem sa len podeliť o najnovšie skúsenosti s RENAULT servisom čiže stala sa mi taká vec prdla mi brzdová trubka človek si povie no a čo tak vymontujem a objednám a kúpim novú a hotovo. Celá vec sa vlastne zomlela tak že som včera ráno sadol do auta že ideme do obchodu niečo kúpiť a kontrolka ktorá svieti normálne keď je zatiahnutá ručná svietila aj keď zatiahnutá nebola tak čo ideme zistiť čo sa deje, prišiel som do garáže k otcovi a ten mi na to že pozri či máš brzdovú kvapalinu jaaa? no jasné že...hm otvorím kapotu kuknem a nič aaa kua tak a začal stres lahnem pod auto pozerám a nikde nič všade sucho až jedno miesto zo spodu pod vodičovým sedadlom je tam taký plastový kryt pozerám nejako podozrivo mastný ale nie veľmi...sledujem a trúbky vedú tadiaľ no nič dáme dole ľudia čo som videl tak za to sa hambím jak šľak pod tým umelým krytom sajrajt jak na ryžovom poli no a trúbka v jednom mieste totálne prehnitá a brzdová kvapalina si pomaly unikala do toho blata či čo to bolo až dovtedy kým sa neobjavil vyššie spomenutý problém...jedna vec šťastie jak sviňa stať sa to niekde na ceste tak sa asi zabijem alebo prinajmenšom tresnem niekomu do zadnice čo by som tiež nerád.
Vec druhá celé trúbky ktoré nie sú kryté boli po miernom otretí handrou ako nové ešte na nich aj farba je a ten kúsok čo bol pod tým plastom no poviem na grc.
Vec tretia a skoro posledná zisťoval som cez Renault v blízkom Poprade koľko by stáli nové origo brzdové trubky tak ma skoro trafil šľak druhý raz že niečo okolo 166 Eur čo je po starom asi 5000 Sk tak ďakujem za ochotu a čas ale neprosím si
Tak problém som si z časti vyriešil ináč chválabohu všetko opäť funguje ako má aj bez drahých renaulťáckych trubiek. Chcel som týmto sa len trochu pozastaviť nad tým že čo je na tom také drahé alebo tak nejak a že v prípade ako tento máte auto kebyže chcete originál na pár dní odstavené.
Tak ak to niekto dočítal do konca som zvedavý čo urobí či odpíše niečo alebo pôjde hneď pod auto a skontroluje celistvosť brzdových trubiek...v každom prípade dajte niečo vedieť. Ďakujem za prečítanie mojej slohovej práce a prajem pevné brzdy UPS nervy.
P.S: viete aký zákon schválnosti platí tu na toto : áno aj ten že čo sa môže pokaziť tak sa pokazí ale aj dalšie dva že sa ti to pokazí v zime (čo sa týka auta) a ďalší je ten že na posratého spadne aj latrína...asi dva dni pred vianocami mi ešte rupla chladnička
Tak ešte raz vás zdravím a prajem ešte v starom roku všetko len to NAJ.
Vec druhá celé trúbky ktoré nie sú kryté boli po miernom otretí handrou ako nové ešte na nich aj farba je a ten kúsok čo bol pod tým plastom no poviem na grc.
Vec tretia a skoro posledná zisťoval som cez Renault v blízkom Poprade koľko by stáli nové origo brzdové trubky tak ma skoro trafil šľak druhý raz že niečo okolo 166 Eur čo je po starom asi 5000 Sk tak ďakujem za ochotu a čas ale neprosím si
Tak problém som si z časti vyriešil ináč chválabohu všetko opäť funguje ako má aj bez drahých renaulťáckych trubiek. Chcel som týmto sa len trochu pozastaviť nad tým že čo je na tom také drahé alebo tak nejak a že v prípade ako tento máte auto kebyže chcete originál na pár dní odstavené.
Tak ak to niekto dočítal do konca som zvedavý čo urobí či odpíše niečo alebo pôjde hneď pod auto a skontroluje celistvosť brzdových trubiek...v každom prípade dajte niečo vedieť. Ďakujem za prečítanie mojej slohovej práce a prajem pevné brzdy UPS nervy.
P.S: viete aký zákon schválnosti platí tu na toto : áno aj ten že čo sa môže pokaziť tak sa pokazí ale aj dalšie dva že sa ti to pokazí v zime (čo sa týka auta) a ďalší je ten že na posratého spadne aj latrína...asi dva dni pred vianocami mi ešte rupla chladnička
Tak ešte raz vás zdravím a prajem ešte v starom roku všetko len to NAJ.