Casey
ach jaj cele zle - uplneeeeeeeeeeeeeeeee , umývam auta zima leto už 4 rok /ja ich čistim komplexne a sučastou je i dokonale umytie / takže za vikend urobim 2 a za týžden i 5 aut robotu mám sezonne dosť takže skusenosti mám skušam hocičo , ale prva vec ktoru treba urobiť je dokonale predumyť auto prudom vody pod tlakom , od strechy až po kolesa vždy od vrchu dole nei naopak , potom naimpregnovať rozpuštadla na hmyz špinu , mastnotu asfalt atd nechať posobiť nečochrať , potom znova oplachnuť tlakom vody tieto miesta opäť od vrchu dole, potom si rozrobiť šampon , nešetriť - a vziať jemnu velku špongiu ale čistu nikdy nemsie padnuť na zem/po čase kupiť radšej novu/ a použivam minimalne dve jednu na karoseriu a druhu na a take horšie veci n aaute plsu rozlišujem zadr..ne uto od mierne znečistene i tam rozlyšujem ktoru spongiu použijem / plus stav laku s ktorým auto pride ku mne / a potom oplachnuť a skovať auto do garaže /tiena / aby nezaschla voda a dokonale vytrieť /ta stierka ona funguje ale treba vedieť s tým aj robiť a je to iba na velke plochy ,taktiež ju trebaudržiavať v čistote ale čo je najlepšie z mojho pohladu je jelenica ale synteticka nei prirodna nasaj emrte vody a nadherne klže opäť ich mám aspon dve každa ma svoje použitie, plus stale ju udržujem čistu bez kontaktu zo zemou atd a udržujem ju stale vlhku nesmi estvrdnuť /vyschnuť / a potom je auto čiste a idu na rad dalšie fazy
takže kde bola chyba jeden to drhol hnusnou kefou jak metlou urobite to raz a lak v riti /jak moj foter / to je lenivosť nič viac , umyvarka depto a ty chlapci s garaže nemli chybu snažili sa ale šetrili na vode