čisti ich pravidelne jarovou vodou a okneou ich vylešty dosucha nebudeš potrebovať ani forlegu - i ked funguje dobre len pozor aby si nestrekol n abrzdový kotuč - moc sa im to nelubi je to napisane i v navode
Kreuztage 2012 NEW PROJECT CLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation
ja viem ze si sa s tym vyhral, ved sa to leskne. Ked som dal dole, tak ma prekvapilo ze ani som to nevidel ze z vnutornet strany take usadeniny. Ale je to ok, pouzit som musel stary kluc z cias CCCP, ten skor utrhne skrutku ako podlahne.
jurajc píše:Ake mate skusenosti nasiel som pripravok Forlega 750ml. na cistenie alu diskov. Popripade aky pouzivate Vy. Dik.
Mne sa najviac osvedcil bud pripravok Bilberry od ValetPRO alebo wheel cleaning concentrate od Swisswax...oba pripravky su velmi ucinne a zaroven neobsahuju agresivne kyseliny ako vacsina tychto lacnych cisticov ako Forlega. Vybornym pomocnikom na disky je aj EZ kartac a samozrejme kvalitny sealant alebo vosk na disky ktory ich ucinne chrani pred spinou a potom ich staci len oplachnut cistou vodou a su ciste. Pri spravnej aplikacii su takto osetrene disky aj na pol roka
Tak som sa pustil do vyhladavania nieco som nasiel musim este pohladat nejaky obchod. Ak som dobre nasiel malo by to byt nieco taketo a da sa to zriedit.
niekde som čital,ze by sa nemali disky cistit ziadnymi pripravkami,narusaju vraj strukturu disku..vraj pri pravidelnom cisteni staci umyvat prudom vody
ex:Favorit 136L ex:Clio II phase 1 1,9D Mirage ex:Felicia 1.3MPI ex:Clio II phase 2 1.2 8V ex:Renault Scenic 1,6 16V now: Laguna Grandtour 1.9dci and Clio Vision 1.4 8V
BlueClio88 píše:niekde som čital,ze by sa nemali disky cistit ziadnymi pripravkami,narusaju vraj strukturu disku..vraj pri pravidelnom cisteni staci umyvat prudom vody
ano, ale to sa tyka lacnych agresivnych cisticov s obsahom kyselin......setrne kvalitne pripravky disk neposkodia
jurajc píše:Tak som sa pustil do vyhladavania nieco som nasiel musim este pohladat nejaky obchod. Ak som dobre nasiel malo by to byt nieco taketo a da sa to zriedit.
ma ho v shope moj kamarat Matej v CR ale ma tam dost vysoke postovne ( 350 Kc) ale keby si mal zaujem tu je link
Tak pokracujem a co pouzivate na Pneu. Ked som bol minule na umyvarke tak nastriekal taky pripravok a este dnes su tie gumy krasne ako nove. Co pouzivate na pneu za pripravok.Nie, ze sa ta pneu rozpadne, ked to nastriekam. Radcej nieco co pouzivate.