Bohužiaľ aj ja viem čo je to riešiť nehodu cez poisťovňu.. Denno denne im tam vyvolávať a nie po dobrom s nimi jednať, ale iba po zlom, "vyhrážať sa" a pod., lebo inak nič nevyriešite. Človeka si len posúvajú ako horúci zemiak, kde môžu, tam ho oberú o peniaze a ešte sa tvária, že to nie je ich vina, to im vyhodili tabuľky také čísla. Celý systém je jeden veľký
Všetko si aj tak človek musí vybaviť sám, lebo poisťovne sú neschopné. A to buďte radi, že sa vám nič nestalo a neriešite svoj zdravotný stav u nejakého veľmi "schopného" lekára. To je ešte väčší
Ja som prišla tri hodiny po nehode k lekárovi, lebo 2 hodiny som čakala na nehodovku. Lekár ma zvozil jak sirotu, že čo som neprišla hneď. Rok a pol nebol schopný nič so mnou urobiť, aj napriek tomu, že som sa sťažovala na bolesť a opuchy kolena a lýtka. Maximálne mi dvakrát urobil rőntgen, ktorý samozrejme nič neukázal, iba nezhubný nádor na kosti 4x2cm, ktorému neprikladal vôbec žiadny význam a vraj poškodenú chrupavku. Liečil ma tabletkami, ktoré mi boli len na dve veci. Tak som išla do BA a ejha, okamžite mi predpísal ortézu, zrazu mám za sebou magnetickú rezonanciu, CT a na pláne operáciu toho nádoru a poškodených meniskusov. Mne je na
z poisťovní, ale aj z celej ortopedickej ambulancie v jednom nemenovanom meste na záhorí.