Heh jak moja svokra,... spomal spomal.. co si nas ukradol? kam ponahlas??? je mi zle.... nelet... jou jou pani... ale nas trechu som to s nou este nedal...
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
Tak o tých dverách teda pochybujem že by tak pekne cvakli
oneho davneho casu, ked som este mal aj dost casu na telku som pozeral DSF, myslim ze motorvision kde skusali tu reklamu feldy v praxi (oni overovali viac reklam).
Zaujimavé praktiky dopasovávania dverí vo finalnej verzii. Je to síce Dacia ale kto vie či chlapci takto nedopasovávali aj iné autíčka z výroby Renault