V sobotu uz idem konecne komplet tlmit dvere ale mam jeden problem. Viem ze sa zvyknu pri rozoberani dveri lamat tie plastove koliky a v renaulte pytaju 2,75 za jeden.... . Existuju neake univerzalne co pasuju do vsetkych aut ? Ak ano kde sa daju kupit ?
Kludne len ked to chces mat potom aj dobre pritentovane naspat tak si zozen TZV "Medvedie hovno" aspon tak to tituloval renault servisak, taky tmel ci co to je
....kedze nikto nic odpoviem si sam.....ano koliky su tam take univerzalne.....teda pasuju tam aj koliky z citroena.........ale kazde dvere som uz mal 2 krat rozobrate a nic som nezlomil...kedze som nato isiel vynimocne s rozumom a nie silou
gabo to medvedie hovno uz na Clio III nastastie nedavaju takze som ho nepotreboval
Nezvyknu sa tie kolíky lomiť akurát pri tapacíroch, viem čo hovorím no ale keby náhodou tak si zober origo do mototechny hociakej taký nezlomený a vyber si to najvhodnejšie, napr. ja som to riešil pri zámku prednej kapoty ked mi zlomili lakiernici jeden štupel ktorý sa nedal zohnať ani v renaulte, tak som išiel do mototechny a hľa, štupel z Alfa Romeo za 20centov ma zachránilo hehe
tie koliky su kravina, ja som ich tiež pár poodlamoval, tak som to vyriešil samorez.šrobami normálne cez umelinu a chytilo to fayne o plech a vypadá to tak že to tam patrí