takze myslim ze je to nejak tak, ze zalezi od stupna vybavy, pri tych vyssich by mali byt v zadu natiahnute kabliky, ale zas mam pocit ze ze by tam uz bol aj repak ;D to ti na 100% nepoviem, ja som v 20th mal uz aj repro cize neviem povedat o predpriprave nic...otec ma slabsiu vybavu a v zadu musi dieru vyrezat inak tie krytky dole nepojdu...u teba je to ako? krytky idu dole alebo musis vyrezat?
co sa zvuku a reprakov v zadu tyka ako napisal smart...ked das do predu dobre repraky, popripade investujes aj do vytlmenia dveri co odporucam, tak do zadu su ti repra zbytocne, radsej investuj do vytlmenia prednych za to co by si dal za zadne repro...ja mam v predu silnejsie repra a vytlmene dvere, v zadu mi ostali tie z vyroby co tam boli..pytal som sa chlapcov co sa tomu venuju aj tycon ti povie, ze pokial nebudes tlmit aj zadne dvere, tak sa ti tam neoplati dat iny reprak ako reprak z vyroby...vraj zbytocne vyhodene peniaze
ale je to tak
)) dalsia vec je ta najdolezitejsia, a to financie...ak si vies spravit tlmenie dveri sam, usetris za robotu, ak nie tak niekoho co ti to urobi a toji to za to
cize financie financie
))))
a co sa reprakov tyka ti neporadim...s tym sa obrat na tycona, alebo skus na stranke go4sound.sk tam ti poradia ohladne setkeho tak isto