neviem sice za kolko mas moznost ich kupit ale myslim ze za tu cenu zozenies o dost lepsie repro nekomercnej znacky.. pajec by som skor volil pri vybere radia...
aj tak ako Invi hovorí, ale tie pioneery majú 90 citlivosť..pozrel by som niečo s vyššou citlivosťou a tak, ale ináč myslím si že nie až tak zlý výber by bol hlavne musia sadnúť tvojmu uchu a samozrejme finančným možnostiam
zatiaľ nič neplanujem len uvažujem nad výmenou repro....trošku zvíšiť kvalitu zvuku......nerobím diskotéky....takže by som chcel len vymeniť to znamená 13_ky kompo predné dvere a 13_ky koaxial zadné dvere bez zosiku.....a aby trošku lepšie basovali ako origo. ???viete o niečom?
Morel Tempo su dobre repra ale je ich skoda davat na radio....potrebuju stavu aby hrali takze bez zosiku by som dal neake ine repro co dobre hra napr. u-dimension el comp 5, Helixy dark blue atd
nj v predu mam tie morely na zosiku no v zadu mam len cisto z vyroby myslim ze 60W tam boli nahodene v tejto verzii, tak chcem dozadu nieco lepsie, len skoda ze to nebude vytlmene ;/ nejake dobre dvojpasmove repro?
Prepáčte, potrebujete vôbec toto auto?NIE, Ale chcem ho...
ja mam tieto v celom aute....len jedna vyska mi odisla no odisla lupe ked to dam hlasnejsie tak ju musim vymenit ale tak zvuk stoji za to v kufri mam este zosik na subwoofer 200W a akoze uplne mi to staci ....aj ekd su drahsie tie pioneer ale tak stoji to za to teda aspon podla mna