ak tomu dobre chápem, tak si kúpil jedno radio v alze potom si kúpil repráky alpine potom repro magnat a nakoniec ešte daľšie radio hej?
pritom ti to stale chrci, no ked si bol v nay tak kombinácia radio + repro bola ok
neviem ani do kolko mám na stupnici hlasitosť u svojho alpina ale keď chcem počúvať hlasno tak to mám tak na 15-18 s podporou subwoofera a to mám ozaj lacné
repráky a nič nechrčí, skôr rezonuje.
Ak to máš nad 20 tak sa nedivím že ti to chrčí pretože už si s tým celým niekde uplne inde než si mal byť (za predpokladu, že je stupnica rovnaká ako na mojom modeli
9880R 4x50w)
Na jednej strane sa snažíš šetriť (čo v tvojom veku chápem), ale na druhej strane nemáš problém kúpiť ďaľšie repro a ďaľšie radio, čo si trocha odporuje.
Ak chceš mať kvalitnú hudbu v aute tak ta to niečo bude stat a úplným šetrením nič nedocieliš (tiež do toho však nemesis narvať tisíce eur), dá sa to však robiť postupne. No základom všetkého je kúpiť na začiatku dobré autorádio a k nemu sa už postupom času dajú dokupovať ostatné veci, subwoofer, zosilovače, repráky, tlmenie dverí ............
Ak ti ide len o to aby ti auto dunelo na dva km a vedela o tebe celá ulica tak začni cenovo dostupným aktívnym subwooferom. okolo 100€ sa určite zmestíš, ak si nie si istý aký presne kúpiť tak napiš poradíme.
Možno sa však mýlim a máš reálne nejaký problem no s toho čo si písal, že si dal druhé radio druhé prepráky a druhú kabeláž si myslím eliminoval všetky factory a pravdepodobnosť že by boli oba skúšané prvky s týchto vecí vadné je menšia.
Rádio čo si si vybral nevyzerá zle dá sa na ňom stavať, len za pár eur nemôžeš čakať zázraky. Skús skôr napísať čo od hudby vo svojom aute chceš resp čo je tvoja cielená predstava.