smartmanik píše:6 reprákov je prehnané množstvo úplne stačia dva kvalitné v predných dverách plus subwoofer, mám v každých dverách reprák a keby mi niekto repro zo zadných dverí vymontoval tak si toho podľa zvuku ani nevšimnem.
napojiť to napojíš, moje rádio má napríklad cinch výstup na dva zosilovače plus subwoofer, a interný zosilovač sa dá vypnúť.
sériové rádio je pekná vec pretože do interiéru pekne sedí no prečo ho každý vymieňa a prečo ho nemá v aute keyo?
bež skôr cestou lepšie rádio (stredná trieda) plus dobré repro a vytlmenie. Pri správnych komponentoch sa zaobídeš aj bez zosilovaču. záleží od toho čo presne od hudby v aute očakávaš. Možno by bolo najlepšie začať práve napísaním práve tohto. a následne ti tu určite poradíme nemaj strach
super dakujem za odpoved.
mam 3dv a tam to miesto na repro je.tak preco ho nevyuzit ??
od hudby ocakam aby to malo stavu,jednocho,nechcem Db drag,ale povedzme
ze by som mal tak ako teraz vpredu 2x 2pasmove. + vysky
v strede tez tie 1 pasmove od keya.a vzadu mam 3 pasmove tie hraju supovo.
keby si mne vymontoval zozadu tak to hned pocujem,lebo tie su najsilnejsie v aute.
popripade do kufra jeden basak.ale to nie teraz.az neskvor KED UZ.
teda mi treba nove radio ? hmm myslim ze by stacilo aj to co mam zatial,ked je to bez subaka. teda iba napojit 2x vysky + 2x od keya seriove 1 pasmove repro do stredu.
TOT vsio.
keyo ich mal asi ako nahradne,a upratoval sklad v trnave tak som ich schytal.
DAKUJEM ZA ODPOVEDE