Sob 12. Feb 2011 16:08:09
Dlho som sa rozmýšľal nad tým, čo mám spraviť s autom. Stále mi vadilo niečo, stále niečo vrzgalo, búchalo...potom nejaké vysoké tóny od dverí, a o rádio už nehovorím, lebo CD prehrávač sa nedalo počúvať, stále len vysoké tóny som počul, čo mi išlo na nervy. našiel som niekoho v Lučenci, kto sa zaoberá s autohifi a s tlmením. Vybral som tlmiaci materiál STP Gold bulk solution na všetky 4 dverí, potom kúpil som nové repráky 130 mm Hertz - do predu komponent DSK 130, a do zadu DCX 130 dvojpásmové repráky / vzadu som nemal pôvodne nič, len kábel /. Vedel som, že to nebude malá investícia, takže som sa rozhodol, že zatial tam nechám originál autorádio, ale idem vytlmiť všetky dv. a vymeniť všetky repráky. Za 2 dní mi to spravil ten pán, a môžem Vám povedať, že som celkom spokojný, už nepočuť tie vysoké tóny a plechový zvuk, všetky tóny si utlmené, a to mi už nevadí, a CD prehrávač tiež hrá krajšie, a viem tam nastavovať aj nejaké basy aj výšky. a ešte pridám aj nejaké fotky z práce... sú vytlmené vonkajšie aj vnútorné plechy. zatiaľ len toľko.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.