ono i u mna je to celkom zaujímave, k autám som mal vzťah odmala, počas strednej školi sa tá túžba zväčšila , a však vtedy som sedla motorky a o tých tu nemá byť reč tak to tu nebudme pliesť , ale vodičak hned od 15 r. atd kedže n astrednej škole som sa ocitol ako zastupca mužskej civilazie vo velkej menšine pomer v triede bol 1:23
/odevny dizajn ak by to neikoho zaujímalo / tak autá boli takým únikom s toho sveta a u nas doma to samozrejem autami vonalo , otec ma k nim velký vzťah / skončil vyšku spalovacie motory / takže mám teoriu i prax s prvej ruky a však prísna výchova mi nedovolila jazdiť na aute skorej ako až po vodičaku , takže hned ako to bolo možne som bol nasačkovany v autoškole
ale jazdiť som vedel už pred tým kedže si privirábam čistenim áut už od tých 17 rokov , čo nebola zla škola každu chvilu iné auto a plsu ku nám do garaže každe dostať / vedia tý čo u mna boli - zabka, invi či habitus / ale dosť rečí späť k podstate veci a k fotkám
1 spoločne Twingo s mamou /mama sviatočný šofer ale dala polovicu na auto /
problem nastal v predstavach používania a upravach 1,2 8V vtedy pre mna
nebolo lepšieho auta ved to poznáte
2 dlho mi to teda nevydržalo , mama chcela vlastne ja tiež ale twingo si ma vtedy
ziskalo i vdaka clubu v ktorom som bol
http://www.twingomania.sk a vsak kupil som ho burane a tuning mohol začať 1,2 16 V
3 tu prišiel zlom auto malo plniť i svoju zakladnu funkciu / približovadlo na každy
den / tkz študentske auto a tak padol výber na CLIO 2 phase 3 a spolu s DCI
60 KW a zhanal som ediciu blue sensation v čiernej metalize /chvilu to trvalo ale
našlo sa/ a čo to u mna zažilo
a takto dako som ho zveladil / momentalne ho vídať u mr.mikeho
4 na chvilku sa u mna ocitlo clio mr.mikeho / osud mi ho ale po týždny vzal/ ale
ak tak ma k nemu viaže spomineka bol som s nim na prvom clio clubovom mini
zraze
5 a tu je teda moje terajšie , ktoré je zase na rade aby dostalo čo si zaslúži ak
bude poslúchať , kúpil som ho búrane a zveladuje sa pomaličky
a terajšiu podobu vidieť na fotke mini zrazu ktorý bol u mna..to čierne v strede