mám na Vás jednu prosbicku vedeli by ste mi poradit ktore z týchto diskov by sa hodili najviac na moje auto po uprave???(tým myslim tie spetaky a pasy) Lebo sa mi pacia všetky a neviem sa medzi nimi rozhodnut. A aj ake velke 16" alebo 17"?? Ďakujem za všetky rady
tak tak 100 ludi 100 diskov. ja by som max 16tky a zalezi ako budes kombinovat, ja by som isiel do bielych. ale skor nieco v style ronal , pretoze ten bubienok vzadu asi na OZ nebude decentne vyzerat. ale zas biela je narocnejsia na udrzbu. takze nechavam na teba.inak 200€ za disk sa mi zda byt aj dost.
ked chces riesit aj dynaiku tak pozeraj ja na vahu kolies, z tohto hladiska potom jednoznacne 16 palce, legera alebo alegrita, ale uznavam ze na clio III sa s optickeho hladiska pytaju 17
no tie disky su v pohode ale mne sem zapasuje uz len biela.... aj kamarati tunery ma prehovarali nech kupim ultraleggera ...aj mne sa tie najviac pacia len co som pozeral sa robia iba 17" tak neviem .... ja som si vzdy myslel ze tie ultraleggera budu lahsie voci inym diskom aspon to tak vyzera ale neviem... asi sa skusim popozerat este po inom.... lebo tym ze som dal pasy a spetaky do bielej zacina byt z toho racing styl tak musim nieco take pozerat