Pre pomoc s registraciou nas kontaktujte na [email protected]

aaaaaa

ohladom radia a navigacie

• Autor
  • Správa
Obrázok užívateľa

niki66

• Meno: Daniel
  • Auto: Clio III 20th, 1,2TCe 74kw

ohladom radia a navigacie

PoslaťŠtv 27. Máj 2010 20:19:22

Cavte chlapci, chcem sa opytat vas skusenejsich. Chcem vymenit radio z vyroby za radio ine, no mam navigaciu ktora bola standartne vo vybave, a zaujimalo by ma ze ked vyhodim to radio z vyroby ci sa mi tym padom neodkuri aj navigacia? Ked dam kluc do auta otocim tak sa mi navigacia nezapne, az zapnutim radia ;/ Viete niekto poradit?

Vdaka...
Prepáčte, potrebujete vôbec toto auto? NIE, Ale chcem ho...

Clio III 20th, 1,2TCe 74kw
Obrázok užívateľa

clioooo

• Meno: DuSaN
  • Auto: 1. twingo 1.2 8V 2. clio 1.2 1

Re: ohladom radia a navigacie

PoslaťŠtv 27. Máj 2010 21:16:39

ahoj, nemyslim ze by si musel menit.... to radio patri asi k lepsim aj ked je seriove. co by som dal za to keby som nemusel aspon 4x vytahovat a schovavat.
co sa prepojenia tyka nemam potucha ale ako hovorim, je to takto dobre. ;)
...créateur d'automobiles...
Obrázok
Obrázok užívateľa

smartmanik

• Meno: Peťo
  • Auto: Clio III GT

PoslaťŠtv 27. Máj 2010 21:58:29

myslim ze clio III s origo navigáciou tu máš zatiaľ len ty, čo ťa stavia do role experta :). Navigácia je prepojená s rádiom iba tým, že sa zapne až keď je zapnuté rádio alebo aj inak? napr zvuk z navigácie ide z reprákov auta, alebo na navigácii sa objavujú informácie s autorádia ako meno prehrávanej pesničky a pod?
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva

Mám Renault Clip, keby ste potrebovali.

Clio III grandtour 1.2 TCE ´09
Obrázok užívateľa

niki66

PoslaťŠtv 27. Máj 2010 22:03:31

no tak to som dopadol, na to som absolutne nemyslel ked som kupoval nove radio joooj :evil: hlas ide priamo z monitora navigacie, nie cez repraky, zapne sa len zapnutim radia, bez toho to nejde ani ovladacom, a co sa skladieb tyka a nastavenia radia vsetko ide cez ten displej...cize som v riti kazdopadne ked tak spatne uvazujem co pisem ;/

Obrázok užívateľa

smartmanik

• Meno: Peťo
  • Auto: Clio III GT

PoslaťŠtv 27. Máj 2010 22:35:28

tak ono to nemusí byť až tak tragické, tá navigácia vyzerá byť klasický tom tom upravený len o nejaký dátový vstup z rádia. Ak tak nad tým uvažujem tak nemožnosť zapnutia navigácie bez rádia môže byť spôsobená tým, že je jej napájanie prepojené na REM na autorádia, čo by si mohol rozchodiť aj na neorigo rádiu, čo sa týka toho dátového prepojenia ak to majú správne ošetrené tak by to tej navigácii nemuselo chýbať, ale je to všetko len na teoretickej úrovni ja by som povedal, že najlepšie tam bude pichnúť tam nachvílu neorigo rádio a uvidíš
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva

Mám Renault Clip, keby ste potrebovali.

Clio III grandtour 1.2 TCE ´09
Obrázok užívateľa

niki66

PoslaťPia 28. Máj 2010 9:52:35

dufam, pevne dufam ze to tak bude ze to pojde aj s kupenym radiom...to uz necham na sparca nech to vyskusa ;) tak dikes zatial ;) zajtra to uz zistime ;D

Späť na Pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 28 hostia

Daj si nás na plochu!