dakujem za dobre ohlasy, svoj projekt doplnim, dakujem za pripomenutie.
1) Invi, mam v plane prerabat orginal narazniky takze ak sa podaria nahradia tieto
2) Kridelko je super aj ked jeho demontaz je vacsia maturita ako z chemie, tie cvocky su strasne silne ale tak poddali sa.
3) Mam doma viacero veci hotovych na projekt, chcem to skusat kombinovat co tomu najviac sadne, zatial sa mi to paci, nazivo je to kajsie, asi ako kazde auto z fotky z telefonu
4) Kolesa vacsie nemozem kvoli motoru, kvoli TP aj ked..., ale kym jazdim tak nie, na tieto mi vyrabaju podlozky na ucilisti, vlastne len vymedzovacie kruzky na podlozky ktore mam 15mm a snimi to bude pekne zarovno lemu.
5) Podvozok je, no cakam na vyjadrenie kompetentnych v sekcii Clio II co mi poradia ako je to z ulozeniami.
6) niekto mudry mi raz povedal ze treba experimentovat co to stoji, inak sa svet nepohne, tak experimentujem a hlavne chcem robit nieco co nerobi alebo nerobil uz niekto, preto mozno ti to pride invi skarede lebo na to niesi zvyknuty, tie kufrove zadladene dvere som nerobil ja, mal som meeting renault fora a cestou do ciech som sa zastavil za jednym kamosom v Olomouci co kupil clio RS 169, mal nahodene tieto zahladene dvere a chcel davat ram do auta ze bude na nom jazdit vrchy, tak som mu dal navrh ze ich kupim, mozno mi sadnu, tak mi ich zhodil a kedze vlastni dielnu na upravu aut tak mi prihodil aj el. odskok za sumu 20 eur +- cesta pre speulantov co som vybocil, tak nezober to a mne sa to osvedcilo, paci sa mi to, jedine co ma vyviedlo z miery je ze zavareny spoj zrejme pocas zimy a statia priradiatore praskol, myslim git, tak ked bude vola tak to prebrusim.
7) zajtra mam skusku tak v tyzdni spravim pekne foto