vcera som siel z PB do Besenovej, je to 1/3 dialnica 1/3 medzimesto 1/3 mesto, isli sme fabiou 1.2 htp cestou tam som soferoval ja a cestou spat piatelka, na zaklade tejto temy som siel za najmenej ako sa da no nezdrzoal som premavku kvoli tomu ze sa plynulo rozbehnem aby som nemal vyssiu spotrebu no aj tak som siel ako dochodca, proste vedla mna priatelka zaspala, konecna priemrna spotreba na tu trasu podla pocitaca 5.9 l na 100km proste setrenim, naspat sla priatelka, 100km ani neprekrocila sla ako keby mala tehlu pod pedalom, pred nami nik za nami 10 aut no bol som ticho aby som videl rozdiel, konecna priemerna spotreba na tej trase POZOR 5.1, ale tempom ze keby som siel za nou tak ju preklinam
, a to je pani a damy ten rozdiel ze setrit sa ta a toboz spravit na diesli 3.5 v takomto pripade je mozne, je, no nie normalnou jazdou, dnes som siel do BB a spotreba pri normalnej mojej jazde kopceky medzimesto dedinky 8l na sto HTP nie clio, no daleko to od seba nema co sa tyka spotreby, takze uvadzat ludi ktory jazdia normalne ze aj predbehnu kamiony a auta a nesuchcu sa aby udrzali tak tie spotreby su niekde uuuuuplne inde ako ste uviedli. Dusso 7 litrov priemer na 1.2 8V pri nakladani moze byt, mozno aj o pol litra viac.
Spotreba zalezi na jazde, no uzit si auto neznamena ze ma felicia obehne a podobne lebo chcem mat spotrebu nizsku, prave tomu dupni udrzuj rychlost ostatnych a potom ukaz spotrebu.
Specialne pre billabongclio, 3.5 l / 100km dieslik, v akych otackach radis?kolko otacok si sla maximalne na 1 2 3 tom stupni za kolko dosiahnes povedzme 90km/h frajerka sla skoro 25 sekund ja za 10 potom ta spotreba je inaksia, ale dynamiku jazdy neoklames.
Ide mi len o to ze fakt to tu niekto precita a potom bude sklamany, ze ako to ze jemu nie a mne ano, potom hlada chyby a cele noci nespi.