skusa mala zanetka co dokaze ziletka uz ju tazko zovrie v hrsti odfikla soi vsetky prsty
v mikrovlnke macicka sa smazi,cumi na mna hlupo dostat sa von snazi
tri krat sedum dvatset jedna roztahnete holky stehna pysky trochu na stranu at se vam tam dostanu budu pychat jako lev az potece z ..... krev (nechutne)
v lese otvorili novy supermarket je tam rada zvierat a zo zadu sa prediera maly zajacik odhodi ho lev zajac sa pozbiera otrasie a znovu sa pcha do predu odhodi ho medved zajac sa znova pozbiera otrasie a znova sa tlaci dopredu teraz ho odhodi liska na sami koniec radu zajac sa pozbiera mavne labkou a povie: kaslem na to otvorim zajtra
Chlapík sedí v nemocnici pred operačnou sálou. Zo sály vyjde doktor po ťažkej, päťhodinovej operácii a hovorí:
- Viete, operácia dopadla v podstate dobre, ale vaša žena upadla do kómy. Viete, s tým súvisí veľa starostí. Budete ju musieť prevracať kvôli preležaninám, vymieňať plienky, dávať infúzie a lieky.
Chlapík si tak pomyslí: "Sakra, som v najlepších rokoch a teraz sa o ňu starať."
Doktor po chvíli:
- Ale nie, srandujem, umrela!
Príde starý Fero do krčmy a hovorí:
- Chlapi, oslavujeme, narodil sa mi syn.
- Vážne?! A ako sa volá?
- Volá sa FeroDigital.
- A prečo také čudne meno?
- No Fero po mne a digital preto, lebo nemá ručičky.
O šiestej večer príde chlapík s nožom v chrbte na chirurgiu, ale doktor mu hovorí:
"Prepáčte, ale mi už zatvárame, príďte zajtra."
"A to mám byť celú noc s týmto nožom v chrbte?"
Doktor podíde k nemu, vytiahne mu nož z chrbta, vrazí mu ho do oka a hovorí:
"Choďte na očné, tam sú do ôsmej!"
Ide vozíčkar cez koľajnice a naraz sa mu zasekne koleso medzi koľaje. Vlak je už 20 metrov od vozíčkara a vozíčkar kričí:
- Rampár, rampár...
Rampár nič. Vlak je už 10 metrov od vozíčkara a ten zasa kričí:
- Rampár, rampár...
A rampár zasa nič. Vlak je už 5 metrov od vozíčkara a ten zasa kričí:
- Rampár, rampár...
Rampár vybehne von a pýta sa:
- Čo je, čo kričíš?
A vozíčkar hovorí:
- Pozeraj na tú šupu.
Príde somrák do bufetu a vidí tam chlapa, ako sedí, pred ním polievka, ešte sa z nej parí, pred sebou má noviny, tak si tak vraví, že to využije a rýchlo ju zje. Ako už tak dojedá, na spodu zbada húsenicu, príde mu z toho zle, tak sa povracia naspäť do taniera. A ten pán spoza tých novín sa nakloní a vraví: "Aj vy ste ju našli?!"
Jožko sa zabáva tým, že telefonuje mäsiarovi: Pán mäsiar, máte prasačie ušká? Áno mám. Vychvaľuje sa mäsiar. A máte prasačie nožičky? Áno mám. A máte aj prasačí ňufáčik? Áno mám. Vy ale musíte vyzerať!
Keď vietnamské deti uvideli americké bombardéry, tak od radosti rozhadzovali rukami nohami, niektoré až 50 metrov ďaleko.
Mamička so synčekom nastúpia do lietadla. Za nimi sediaci pán poznamená: "Aké škaredé dieťa." Mamička to počula a dala sa do plaču. Prišla letuška a spýta sa mamičky: "Pani, neplačte, čo vám ponúknem? Čaj, kávu, čokoládku, banánik pre opičku