Ned 08. Nov 2009 21:35:56
tak a došlo i na mna teraz tesne pred bowling zrazom som to prepiskol a riadne !
vojdem do obce plna čiara a odbočovaci pruh v protismere a plna čiara samozrejme , vyhodim blinker zošlapnem trojku znova blinker idem sa zaradiť ,naložene 90 Km/h a kukám hen jaky pasat odstaveny v barine a v tom Blesk jak svina/ take strobo musim mať / a už len kukám do späťaku hrabaky jak svina a akcia za mnou za križovatkou ma už obiehaju a pošlu ku kraju , pán vodič vystupte si s auta doklady , /občiasky som si nechal doma i ten chceli / viete čo ste urobili a ja ano priznávam , čo som mal robiť šak to mali nadherne cvaknute , vodičak zadržiavame za hrube porušenie troch paragrafov a pokuta 650 , dvo dvoch rokov ho budete mať naspäť a po 10 minutách hustenia sme prešli k pokute n amieste samozrejem že som mal len 180 evro a chcel 200 , slzi v očiach vravim tých 2é zoženiem on už vypysuje bloky hovori prosim hotovsť tu mi to podpište a 80 mi vratil späť/že to máte na ten zraz čo ste vraveli takže to stálo 100 euro a aby toho nebolo málo nevratili mi kartičky od emisnej a stk . dnes ráno boli u mna doma i s kartičkami aby toho nebolo málo nebol som doma a tak boli u susedov no divadlo jak svina čo vám poviem a ešte jedna vec začal som zapinať tne tempomat častejšie a nudim sa za volantom ale n adalšiu pokutu nemám , bo kopu uprav mám rozbehnutých vrrrrrrr
inak fizlom sa páčilo auto a povedali že škoda aby stalo v garaži /ked možem platiť pokutu častejšie /
Kreuztage 2012 NEW PROJECTCLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji
CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané
CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation