ako napisem to sem
dnes som bol na jednej akcii v peugeote a zviezol som sa na ich asi jednom z naj auticiek co momentalne ponukaju
na RCZ-ke 1,6 benzin 200k...ako celkom zaujimave auto, no bohuzial ti traposi mali taku trasu naplanovanu ze som ho mohol akurat tak vyskusat tlacit do otacok, maximalky, a to bolo cele...ziadne zakruty nic, a pritom dalo sa kludne...ved renault od peugeotu je cca 400m
skoda...ale co sa auta tyka, tak tlaci to pekne, radenie bolo trosku na moj vkus tazsie, musel som sa snazit to trafit ;D ale mozno len sila zvyku ;D ovladanie bolo v podstate v pohodke, len packy mi prisli dost na dlhe prsty, co sa vybavy tykalo tak samo ze plnka, a co sa mi pacilo tak jednoznacne sklapatelna navigaci uprostred ako mam ja, co nechapem vobec preco to renault neporiesil podobne...to bola bomba...priestor v zadu nic, dovidenia, chlapik co tam sedel tak celu jazdu sa pucil mrvil, nevedel sa usadit, bol zhrbeny ;D cize max pre dvoch je to pohodlne ;D ale celkovy dojem z toho mala bol super, auto je svizne, zaujimavy vzhlad, ale pri zacinajucej cene 26tisic eur by som som do toho nesiel