Štv 28. Jan 2010 16:06:58
ako nemám slov na to ako to u nás vyzera , oproti zvyšnej europe tu nemáme zase žiadn eextremy i ked nezvyklo vela nasypalo v týchto končinách ale zase ako vravím žiadny extrém - nestačí, že ak by poctivo vyhrnuli včas a potom i to roztopene ked už to posolia tak by som nešiel 30 km jak na traslaku tlmičov - chuda podvozok a cele auto do riti , potom samozrejme nie j ekam zaparkovať v BA a ked aj zaparkuješ tak ti padne lavína na auto bo čo , alebo ti ho vyhrnač totalne zahádže a nemám slov pokračovať , ale som nesmierne zvedavý na pondelok 7:45 mám najdoležitejšiu skušku v škole a závisí od nej ako sa budem v živote uberať dalej a okrem snehu ktorý má furt sypať si i kaminonisti zmysleli, že začnu štrajkovať, ako chápem ich rozhorčenie a sám som nespokojný , pretože aj tak to odserieme mi obyčajný ludia /koncový stupen / ale do boh ato pojdem do tej BA asi 3 hodiny kokso /kombináca jak svina - sneh , pondelok -zácpa, štrajk -konec/
a v neposlednom rade je zacpa ale ide to plynulo , napadne 1 cm snehu a ta istá zácpa stojí toto nepochopím ?
Kreuztage 2012 NEW PROJECTCLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji
CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané
CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation