Asi sem nepatri tato tema ale musel som sa prist pochvalit bo som bol akurat testovat Volkswagen Scirocco 1,4 TSI 160PS akoze dovi dopo, to slape a trha beton, na ceste sedi ako formula. Uz sa tesim na 2,0 TSI ktore si ide kamos kupit, toto bol iba predvar....aaaaaaaaaa len skoda ze je teraz vonku tolko zelenych kvoli futbalu
sice som nejazdil na sciroccu, ale nieco som uz pojazdil s tiguanom s rovnakym motorom, musim povedat ze je to fakt radost z jazdy, pravom si zasluzil ocenenie motor roka vo svojej triede...
ja mam u vw vyskusaneho len passata 2.0TDi a vw caravellu 2.5TDi 180ponikov 4x4... kamos co robi vodica pre vw ma za sebov uz asi kazde mozne auto z radu vw,audi,... a akoze dost mu to zavidim
Tak najsilnejšie čo som šoféroval bola akurát octávia II 1,8FSI.
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva
pre mna bol zažitok Fiat UNO 1,3 GT s uprataným motorovým priestorom , BMW 530 CI či 323 ,325 atd , všetko je to uplne niekde inde ako DCI 1,5 i ked stava sa mi že mi ludia neveria že tam mám seriových 82 konikov
Kreuztage 2012 NEW PROJECT CLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation