Ned 09. Aug 2009 18:25:09
kupene 04 2008 ako desatrocne, stalo v dielni mojho mechanika so 43 000km, teraz 80 000km, vymeny oleja filtrov rozvodov kladiek remena a ostatnych veci ktore sa musia robit kazdych x km neratam, ale je to lacnejsie lebo si to robim sam a mam olej za facku ELF, inak vymena capu ramena 600SK, prekusanej manzenty riadenia 1200 sk, lozisko alternatora 200sk, oprava po buracke bola vramci plnenia a este som na tom zarobil takze to do toho motat nejdem, inak tuning exterieru(ratam tam aj disky s pneu leto zima ) asi 1000 eur, hudba asi 600 eur, celkove naklady na kupu 3000eur, opravy a pravidelne servisi cca 600 eur vseho vsudy cca 5000 eur v stave ako je teraz dokopy.
Clio je nizskonakladove a som mu za to vdacny, spotrebne veci ako ziarovky stierace, filtre, naplne, rozvody, remene, klady, a ine sa musia menit ci mate clio alebo ferarri, akurat za ine prachy.
PS: dnes som nasiel v kusok odlomenej pruziny na oboch stranach prednej napravy takze uvidime ako sa to vyvine:).... kazdopane 11rokov sa na tom auticku prejavit musi....