Štv 01. Apr 2010 12:10:48
Pridam aj ja do tejto temy:
Ked som mal R5 tak sa mi ale doost velmi pacilo, ked som nahodil lebsie predne ziarovky, tak sa mi na dialnici uhynali aj pasaty ked sa zotmelo, samozrejme, kym nevideli co ich to obehlo, potom ma vacsina z nasratym vyrazom obehla o5(zato nemozem ze bezne chodim po dialnici cca 130-140, ps chodim v pravom pruhu, ale ked sa tam niekto vlecie obehnem)
Z R5 som nikdy nevyblikaval, iba fakt idiotov co ma ohrozili riskantym obiehanim.
Teraz si obcas na dialnici aj povyblikujem, ked napr. avia obieha kamion do kopca, vrrr. ma x moznosti kedy ho obehnut nie v kopci(ani na R5 som neobiehal, ked som na to nemal(ked som bol nalozeny, alebo bol strmsi kopec))
V Dubravake(BA) som sa vytiahol z parkoviska z blinkrom, nasledne je krizovatka, tak na cerveno som sa pomali priblizoval, v tom piskot gum, ta len tak, ze mrknem do spetaka ze kde co a v tom vydim z dialky auto ktore sa pichlo do laveho odbocovacieho pruhu ako preletelo okolo mna a skrtli nam zrkadla.
Stojime vedla seba on trosku viac v predu.Stiahnem okno mrknem na zrkadlo, sklopit ide, jemny skrtanec na nom, tak ukazujem ze nic sa nestalo.
Spolujazdec ani sofer nereaguju, tak vystupim, ze pohoda.
V tom mlady zasran vystupi a zacne blakat ze to bude za najmenej 1000(to este nebolo euro na slovensku).Nechapavo pozrem ze o co mu ide a hovorim ze iba zrkadlo mi skrtol.On ze som sa mu pichol do cesty a ze on si rozbil auto, ja ze jak? ked ma ani netrafil, v tom som si simol jeho rozmlateny spolujazcov predok aj so svetlom blatnikom,...on furt tych svojich tisic, ja ze co tisic?korun? o co ti ide? ze som sa pomali vytiahol z blinkrom,....ze zavola policiu, ja ze kludne pockam, tek kkt skocil do auta otocil to na svetelnej az o 180stupnov a uz ho nebolo, ani som si nestihol mrknut SPZ iba ze BA
kkt jeden vidi PB znacku v BA tak si dovoluje vyskakovat
inak dost adrenalin jazdit z PB znackou na staruckej R5 v BA, nikto vas nechce nikam pustit a obiehaju vas aj po pravej krajnici
Clio III facelift 09
R5 uz odpociva v pokoji