Pre pomoc s registraciou nas kontaktujte na [email protected]

aaaaaa

Mala puklicka na disk

• Autor
  • Správa
Obrázok užívateľa

jurajc

• Meno: Juraj
  • Auto: Clio III Grandtour

Mala puklicka na disk

PoslaťUto 30. Mar 2010 10:57:48

Dnes som si pozeral detail original disku od Renault. Velmi sa mi paci v tej stredovej diere ten original znak. Kedze disky vyzeraju rovnako zacal som patrat po tej malej puklicke co sa dava na stred. Ake bolo moje prekvapenie, ked tot u susedov v Cechach je v cenniku ta pukicka za 90Czk a u nas sa predava za 6.64€ :shock:.
Dat za 4ks po prepocte cca 16 € a u nas das 26,56 € je ine kafe. Niekto moze namietat, ze za krasu musis zaplatit "to ano, ale taketo zderstvo".

Obrázok
Clio Grandtour - Expression 1.2 TCe, 74kW, r.v.2009
Obrázok
Obrázok užívateľa

smartmanik

• Meno: Peťo
  • Auto: Clio III GT

Re: Mala puklicka na disk

PoslaťUto 30. Mar 2010 12:14:15

Keď chceš možem Ti ich kúpiť v čechách len to bude trošku dlhšie trvať lebo sa tam musím najprv dostať, aj keď to mám na skok.
Racing, competing, is in my blood. It's part of me. It's part of my life. I've been doing it all my life and it stands up before anything else. - Ayrton Senna da Silva

Mám Renault Clip, keby ste potrebovali.

Clio III grandtour 1.2 TCE ´09
Obrázok užívateľa

jurajc

• Meno: Juraj
  • Auto: Clio III Grandtour

Re: Mala puklicka na disk

PoslaťUto 30. Mar 2010 12:59:18

Dik za ochotu cenim si to :cool:. Mam braska ten zije v Cechach to nie je problem on by to kupil a Renault nema daleko od domu. Ach jaj Slovensko klasika ceny ::grc::
Musim mu povedat, ze najprv nech donesie 1ks, aby som to odskusal ci to bude pasovat. Ak hej tak by som zobral dalsie 3. Chcel som len poukazat aky je rozdiel v prkotine.

Takto je moj. Ten hore je inak vacsi parameter tento moj je 15"

Obrázok
Clio Grandtour - Expression 1.2 TCe, 74kW, r.v.2009
Obrázok

Späť na Pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 44 hostia

Daj si nás na plochu!