Takze davam dnesnu skusenost co som zistil
Skusal som volat tu unas na urad, ale konkretna osoba nevedela odpovedat na moje otazky co ma nastvalo tak som napisal mail do TN.
1. mail:
ALU disky zapisuje do OEV tunajší úrad (vo Vašom prípade ObÚ v PD) na základe COC, ZTO, TUV certifikátu alebo súhlasu zástupcu výrobcu vozidla. Poplatok za vykonanie zápisu je 5,- EUR vo forme kolkovej známky.
Tak som sa informoval este raz:
Dobry den.
Kedze nepoznam tuto legislativu obraciam sa este raz na Vas p.
Mam este jednu otazku staci si doniest certifikat TUV Ronal disku ktory je na stranke vyrobcu a potom ist na ObU PD.
Predpokladam, kedze je to nemecky certifikat a nie su to disky cinskej vyroby mohol by stacit na zapis diskov.
2.mail: Potvrdenie musí byť vydané na VIN číslo vozidla, alebo na certifikáte sa musí zhodovať typ, variant, verzia vozidla ak sa toto nezhoduje, alebo to na certifikáte nie je uvedené tak Vám to nepostačuje.
S pozdravom
Ak by to bolo taketo jednoduche idem si to dat okamzite zapisat.
Neverim, ale ze toto bude take easy.
Takze asi tak na tom certifikate je len cislo typoveho schvalenia a typ.
Ci im to bude u nas stacit to neviem takze osobne ist si to overit. Kedze telefonat dopadol ako dopadol si myslim, ze pri navsteve to bude podobne. Tak sa tam zastavim, ale ak to nebude stacit nechavam to tak ako to mam.
Co som zistil som uz pisal policia to nekontroluje, STK tiez nie a poistovna pri havarii kontroluje pneu ci mas take ako v TP. Ako je to ked je nehoda a umrie osoba a ak to auto obhliada sudny znalec to neviem ten kontroluje asi komplet ci mas vsetko ok.
Takze ak niekto bude riesit tento rebus sedia vam parametre, ale nie ET v TP tak ak mu to pomoze ja som sa dostal az sem co som hore napisal.